torsdag 17. mars 2011

Stilling ledig

Lyst til å jobbe i et politisk parti som legger begrensninger på arbeidsinnsats og ikke vet å verdsette vilje til å stå på. Liker du ikke å kunne bestemme over deg selv, eller å ta egne valg? Liker du å ikke jobbe mer enn 37,5 timer i uken?

Arbeiderpartiet søker etter en middelmådig medarbeider til en livslang stilling, uten mulighet til personlig utvikling eller avansement.

Arbeiderpartiet kan tilby en lite fleksibel arbeidsplass, og et miljø som vet at å sette systemer i sentrum.

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver der du ikke trenger å tenke selv. Arbeiderpartiet har allerede utviklet et system som har gjort den jobben en gang for alle.

Stillingen vil blant annet innebære å overvåke privat virksomhet for å finne ut om noen tjener mer penger enn det vi mener er anbefalt grense, eller om noen på andre måter skulle finne på å stikke seg ut på en uakseptabel måte.

Personer med erfaring fra det offentlige vil bli foretrukket. Det er en forutsetning at søkere IKKE har erfaring fra det private næringslivet, da forholdene der er totalt irrelevante for vårt arbeid.

Liker du gruppetenking der andre tenker på folk som individer? Da er dette jobben for deg!

Svensker som like å stå på og jobbe mye oppfordres til ikke å søke.

3 kommentarer:

 1. Skjønner ingen ting. Fikk søknaden min i retur.

  SvarSlett
 2. Det er nok fordi du er overkvalifisert:)

  SvarSlett
 3. Oppga av jeg kan kommunisere pr. tlf. SAMTIDIG som jeg tygger tyggegummi, ser ut av vinduet, har bena på skrivepulten og tar noen slurker av kaffe latten.
  Søknaden kom i retur. Synd. Trenger pensjonspoeng.
  Ehe.. Var jeg over- eller underkvalifisert???

  SvarSlett